Ασφάλεια Δεδομένων 2017-05-22T11:19:34+00:00

Ασφάλεια Δεδομένων

Το σημαντικότερο ίσως σημείο σε μια επιχείρηση ,από τις εφαρμοζόμενες μηχανογραφικές διαδικασίες ,είναι η δημιουργία και η αποθήκευση αντιγράφων ασφαλείας τόσο των εφαρμογών και των βάσεων δεδομένων αυτών όπως και των αρχείων των χρηστών αλλά και της αλληλογραφίας τους.

Η διαδικασία αυτή πρέπει να παράγει αντίγραφα τόσο εντός της εταιρίας όσο και εκτός εγκαταστάσεών της (offsite) , αλλά το σημαντικότερο είναι να είμαστε βέβαιοι ότι κάθε μέρα η διαδικασία αυτή εκτελείτε πιστοποιημένα ορθά.

Η εταιρία μας διαθέτει πιστοποιημένους μηχανικούς για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή λύσεων αντιγράφων ασφαλείας εφαρμόζοντας λύσεις μεγάλων κατασκευαστών, προσαρμοσμένες πάνω στις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης ώστε να επιτυγχάνει το επιθυμητό αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας όλους τους διαθέσιμους μηχανογραφικούς πόρους της υποδομής της επιχείρησης.

Οι λύσεις τις οποίες πιστοποιημένα παρέχουν οι μηχανικοί μας και εμπιστέυονται το μεγαλύτερο ποσοστό των επιχειρήσεων παγκοσμίως , είναι η Veritas BackupExec , η Veeam Backup, το Ashey Backup και το RemoteBackup. Επικοινωνείστε μαζί μας ώστε να μελετήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να σχεδιάσουμε την ιδανική λύση για εσάς .

Επικοινωνείστε μαζί μας ώστε να μελετήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να σχεδιάσουμε την ιδανική λύση για εσάς .