Εταιρεία 2017-05-22T11:19:35+00:00

Computer Link LTD

H COMPUTER LINK LTD από το 1991 προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής παρέχοντας Προϊόντα και Υπηρεσίες πληροφορικής. Οι υπηρεσίες μας συνεχώς ενδυναμώνονται από την συνεχή εκπαίδευση και την εμπειρία των στελεχών μας τόσο στον τομέα του IT και Security Infrastructure, στον τομέα της Hardware Υποστήριξης OnSite ή InHouse όσο και τον τομέα της Υποστήριξης Entersoft ERP – Crm αλλά και Web Εφαρμογών.

Προσφέρει έτοιμες λύσεις Ηλεκτρονικών καταστημάτων B2B και B2C, διασυνδεδεμένες με το Entersoft ERP.

Μέσα από την μακρόχρονη πορεία μας πετύχαμε να εφαρμόσουμε απλές και ευέλικτες Δομές γνώσεων που μας επιτρέπουν να αντιδρούμε άμεσα και αποτελεσματικά. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε σχεδιάσει και υπολογίσει λύσεις σε πολλούς διαφορετικούς κλάδους επιχειρήσεων και οργανισμούς όπως Φαρμακευτικές, Κατασκευαστικές, Ναυτιλιακές, Δήμους, Υπουργεία , Ασφαλιστικές, Εμπορικές, Παροχής Υπηρεσιών κ.α. εταιρίες και Οργανισμούς.

 

Η εταιρεία μας στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με σκοπό την δημιουργία ενός σύγχρονου φιλικού και εργασιακού περιβάλλοντος για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της μέσα από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της.

Η Computer Link σε απλά νούμερα.

Entersoft Projects.

0
Entersoft Projects.

Ευχαριστημένοι πελάτες.

0
Ευχαριστημένοι πελάτες.

IT Projects.

0
IT Projects.
Οργανογραμμα
Τομεις Εξειδικευσης
Συνεργασιες

Με Λίγα Λόγια

Ποιοι είμαστε

Η COMPUTER LINK ιδρύθηκε το 1991 με το όραμα να συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό του Βusiness σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού αλλά και του δημοσίου τομέα. Όχημα μας είναι η τεχνολογία και ο προσανατολισμός μας το αποτέλεσμα. Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής υψηλής ποιότητας, δημιουργώντας τις υποδομές για μια ευέλικτη και αποτελεσματική δομή σε κάθε επιχείρηση απαντώντας συνεχώς στις αυξανόμενες ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία. Με γνώση και ευθύνη στη δύναμη της τεχνολογίας σχεδιάζουμε τις λύσεις μας , παίρνοντας πάντα παλμό από τα πιο σύγχρονα αποτελέσματα της τεχνολογίας με επίκεντρο μας την επιχειρησιακή δυναμική. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, των συνεργατών και των εργαζόμενων μας. Οι στρατηγικές παράμετροι που μας διαφοροποιούν είναι η βαθιά γνώση αυτού που κάνουμε, οι εξειδικευμένες λύσεις για κάθε τμήμα της αγοράς , η αριστή σχέση ποιότητας-κόστους, η αξιοπιστία των προϊόντων μας και η υψηλή ποιότητα στην εξυπηρέτηση.Από το 1991 μέχρι και σήμερα συμμετείχαμε ενεργά και ουσιαστικά σε όλα τα εξελικτικά στάδια της μηχανογράφησης των επιχειρήσεων τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα από την «γέννηση» της μέχρι την σημερινή ενηλικίωση, συμβάλλοντας σε αξιοσημείωτο βαθμό στην διείσδυση της μηχανογραφημένης πληροφορικής στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα. «ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ»

Πως δουλεύουμε

Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελεί το βασικό στρατηγικό πλεονέκτημά μας. Οι άνθρωποι της εταιρείας μας παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που συνεχώς ενδυναμώνονται από την γνώση και την εμπειρία τόσο στον τομέα του ΙΤ και Security Infrastructure, όπως και στον τομέα της HARDWARE υποστήριξης Οn Site και Ιn House αλλά και στον τομέα υποστήριξης των έτοιμων εφαρμογών και Custom προϊόντων λογισμικού που παράγουμε. H εταιρεία πέτυχε να εφαρμόσει απλές και ευέλικτες δομές γεγονός που της επιτρέπει να αντιδρά άμεσα και να λειτουργεί γρήγορα και αποτελεσματικά. Βασικό μας χαρακτηριστικό αποτελεί η ομαδικότητα μεταξύ των μελών μας. Η ακεραιότητα αποτελεί ένα βασικό συστατικό της ιστορίας της εταιρείας μας και του τρόπου με τον οποίο πραγματοποιούμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες. Η αφοσίωσή μας στην ακεραιότητα σημαίνει ότι όλες μας οι ενέργειες και σχέσεις βασίζονται σε ορισμένες ασυμβίβαστες αξίες μας. Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας με σεβασμό, τηρούμε τις δεσμεύσεις μας και παρέχουμε ασφαλή και αξιόπιστα προϊόντα με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα. Η τιμιότητα διέπει όλες μας τις σχέσεις εντός και εκτός εταιρείας. Έχουμε υψηλή αίσθηση της κοινωνικής ευθύνης και συμβάλλουμε θετικά στην κοινωνία τόσο σαν εταιρεία όσο και σαν μονάδες. «Η COMPUTER LINK EINAI ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΠΟΡ»

Πώς Σχεδιάζουμε Λύσεις

Με επίκεντρο την ανάγκη , γνώμονα την γνώση και την πείρα και αξιοποιώντας τον υπάρχοντα εξοπλισμό μιας εταιρείας δημιουργούμε ιδανικές προτάσεις τις οποίες και υποστηρίζουμε μέσω συμβολαίων υποστήριξης. Δεν σχεδιάζουμε όμως λύσεις μόνο με βάση το HARDWARE, τα λειτουργικά και τηλεπικοινωνιακά εργαλεία, αλλά ταυτόχρονα ευθυγραμμιζόμενοι με την εκάστοτε ανάγκη σχεδιάζουμε «από λευκό χαρτί» τον κώδικα του λογισμικού που έχετε ανάγκη ή διασύνδεουμε υπαρκτά Software της εταιρείας σας προς τέρψη των αναγκών σας. Όλα μας τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα με την φιλοσοφία της ανοιχτής αρχιτεκτονικής και διαθέτουν ισχυρό σύστημα παραμετροποίησης προκειμένου να προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης. «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΟΡΑΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΩΝ ΛΥΣΕΩΝ».

Τι πετύχαμε

Η COMPUTER LINK LTD από τον Μάρτιο του 1991 ξεκίνησε με όραμα και στόχους και μετά από σχεδόν είκοσι χρόνια πορεία έχει μια αξιόπιστη δυναμική και συνεχή παρουσία στον κλάδο της Τεχνολογίας της Πληροφορίας. Η συνεχή επικοινωνία και εξειδίκευση του στελεχιακού μας δυναμικού είναι ένα από τα κύρια σημεία που επενδύουμε. Αυτή η επένδυση στη γνώση σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας, μας δίνει την δυνατότητα ώστε οι υπηρεσίες μας να είναι πάντοτε ιδανικές και προσανατολισμένες ακριβώς με τις ανάγκες των πελατών μας. Έχουμε πάντοτε σαν στόχο, η εφαρμογή των λύσεων που σας προτείνουμε να έχει ως αποτέλεσμα την αυξημένη απόδοση, αξιοποιώντας στο μέγιστο δυνατό τον εγκατεστημένο εξοπλισμό μηχανών και λογισμικού εξαπλώνοντας τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών. Όλα αυτά τα χρόνια εγκαταστήσαμε και υποστηρίξαμε λύσεις σε πάνω από 1000 επιχειρήσεις και οργανισμούς πλέον των 3500 χρηστών. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας, μας επιβεβαίωσαν ότι πετύχαμε ένα σημαντικό βήμα προς τον αρχικό μας στόχο. Εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και μεράκι για την επίτευξη του οράματος μας.

Γιατι εμας;

Οργανόγραμμα

Τομείς Εξειδίκευσης

   • Πώληση και διανομή Προϊόντων Τεχνολογίας .
   • Πώληση και διανομή Συστημάτων Πληροφορικής .
   • Πώληση και Υποστήριξη Entersoft ERP.
   • Πώληση και Υποστήριξη Εφαρμογών Altec.
   • Τεχνική Υποστήριξη προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας .
   • Πώληση αναλωσίμων προϊόντων και περιφερειακών πληροφορικής .
   • Εγκατάσταση και υποστήριξη δικτύων .
    • Σχεδιασμός , Εγκατάσταση και Υποστήριξη IP Τηλεφωνικών κέντρων.
    • Σχεδιασμός , Εγκατάσταση και Υποστήριξη IT τεχνολογίας .
    • Διαχείριση και Υλοποίηση έργων Δημοσίου πληροφορικής .
    • Σχεδιασμός και Υλοποίηση Ασφάλειας Δικτύων.
    • Σχεδιασμός και Υλοποίηση Συστημάτων Ελέγχου Πρόσβασης .
    • Σχεδιασμός και υλοποίηση έργων ασφάλειας Χώρων.
    • Εγκατάσταση και Υποστήριξη Server – Virtulization.

Συνεργασίες

Η Computer Link επί σειρά ετών συνεργάζεται με τους Leader της Πληροφορικής για τον σχεδιασμό και υλοποίηση των λύσεων που προσφέρει όπως Hp, Dell, Lenovo,IBM, Cisco, APC, Watchguard, Zyxel, Microsoft, Symantec, Mcafee, Entersoft, Altec Software .

Στην μακρόχρονη πορεία της η Computer Link επενδύοντας στην τεχνογνωσία των Μηχανικών της δημιούργησε πιστοποιημένους τεχνικούς ώστε να προσφέρει και να υλοποιεί πάντοτε με γνώμονα την γνώση και την εξειδίκευση. Σήμερα λοιπόν η εταιρία διαθέτει πιστοποιήσεις Hp Silver Partner, Watchguard Silver Partner, Entersoft Gold Partner, Lenovo Premium Partner, Dell Partner .

Δείτε το εταιρικό μας Profile  εδώ

Ισολογισμός 2014  εδώ