Υπηρεσίες Web 2017-05-22T11:19:34+00:00

Υπηρεσίες Web

Κατασκευη Ιστοσελιδων
Υπηρεσιες Hosting
Search Engine Optimization
Κατασκευη eShop

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Δικτυακών τόπων.

Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να προβάλλεις την δραστηριότητα της επιχείρησής σου σε εκατομμύρια χρήστες του Internet και να περνάς το μηνύμα. Δεν αρκεί όμως απλά να γνωρίζεις το μήνυμα της δικής σου επιχείρησης, αλλά πρέπει να ξέρεις και να το προβάλλεις σωστά.

Η Computer Link έχοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία και διατηρώντας υψηλά πρότυπα λειτουργικότητας και αισθητικής κατασκευάζει την εικόνα της επιχείρησής σας και την προβάλλει στο διαδίκτυο. Έμπειροι σύμβουλοι αξιολογούν τις ιδιαιτερότητες του κάθε τομέα, τις προσαρμόζουν και τις προβάλλουν μέσα από ξεχωριστές ιστοσελίδες.

Σε συνδυασμό με την υπηρεσία Search Engine Optimization (S.E.O.) φέρνουμε γρήγορα και άμεσα το αποτέλεσμα σε κάθε ερευνητή του διαδικτύου. Η ανάπτυξη μπορεί να γίνει σ’όλες τις σύγχρονες πλατφόρμες εμπορίου και ανοικτού κώδικα.

Υπηρεσίες Ηosting

Yπηρεσίες Ηosting

Ξεκινάτε τώρα την ιστοσελίδα σας και ψάχνετε για hosting πάροχο; Έχετε ήδη ιστοσελίδα αλλά δεν είστε ευχαριστημένοι από την ταχύτητα που ανοίγει ή την υποστήριξη που λαμβάνετε; Τότε καλώς ήλθατε στην COMPUTER LINK .

Στην COMPUTER LINK προσεγγίζουμε όλους εσάς ξεχωριστά και με βάση τις ανάγκες σας, σας προτείνουμε την μέγιστη δυνατή λύση για εσάς και την επιχείρησή σας.

Οι Υπηρεσίες Hosting καλύπτουν κάθε ανάγκη σας από ένα απλό στατικό web site μέχρι το μεγαλύτερο e-shop. Η διαθεσιμότητα 24 ώρες το 24ωρο το απεριόριστο traffic και η ταχύτητα των servers μας εγγυώνται την απροβλημάτιστη λειτουργία του web site σας.

Η COMPUTER LINK προσφέρει υπηρεσίες Φιλοξενίας Ιστοσελίδων στους αξιόπιστους και ταχύτατους Servers της. Επιλέξτε το πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σας, και δώστε στο web site σας την ταχύτητα που πρέπει να έχει.

Search Engine Optimization

Search Engine Optimization (S.E.O.)

Όλοι μας χρησιμοποιούμε τις μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο με στόχο την γρηγορότερη αναζήτηση κειμένων, ιστότοπων, φράσεων. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε τις σωστές λέξεις για την επίτευξη του στόχου εύρεσης ενός ιστότοπου ή να οδηγούμαστε σε αυτόν μέσω μίας λέξης κλειδιού που αναδεικνύει έντονα την ανάγκη δεικτοδότησης ενός ιστότοπου στις μηχανές αναζήτησης.

Η COMPUTER LINK έχοντας την εξειδικευμένη γνώση και χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες μεθοδολογίες πετυχαίνει άμεσα αποτελέσματα σχετικά με την βελτιστοποίηση της θέσης ενός δικτυακού τόπου στις μηχανές αναζήτησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας να ελέγξουμε μαζί τη θέση του δικτυακού τόπου της εταιρείας σας στις μηχανές αναζήτησης και θα ενεργήσουμε για την βελτιστοποίηση της κατάταξης της. Ζητήστε να ενημερωθείτε απο τους μηχανικούς της εταιρείας μας.

Κατασκευή eShop

Δημιουργία e-Shop , Ηλεκτρονικού Καταστήματος 

Μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί το Ηλεκτρονικό σας κατάστημα το οποίο θα περιλαμβάνει όλες τις σύγχρονες διαδικασίες συναλλαγής με τον Τελικό πελάτη.

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το template εμφάνισης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και στην συνέχεια να λειτουργήσετε το σύγχρονο ηλεκτρονικό σας κατάστημα με τις αποδοτικότερες διαδικασίες για εσάς και την επιχείρησή σας .

Είναι το σημείο που τα λόγια είναι φτωχά , όταν μπορούν και μιλάνε τα έργα μας , οι λύσεις που εφαρμόστηκαν ακόμα και μέσα από ιδιαιτερότητες και Custom εφαρμοσμένες διαδικασίες και επισκεψιμότητες πλεόν των 1000 κλικ την ημέρα και παραγγελίες πλέον των 300 την ημέρα.

Ζητείστε μας να σας κάνουμε παρουσίαση των έργων μας .